tentang kami

Shenzhen lombong Technology Co, Ltd adalah sistem berteknologi tinggi penyelidikan dan pembangunan Teknologi video multimedia aplikasi sistem integrationcompany. Shenzhen Municipal Sains dan Biro teknologi sebagai satu perusahaan berteknologi privatehigh. Syarikat pembangunan utama dalam video perolehan, pemprosesan imej dan video penukaran, teknologi penghantaran. Dalam menghadapi globalleading produk pemprosesan video pada masa yang sama, juga menyediakan penyelesaian teknologi, menyediakan pelanggan-pelanggan dengan perkhidmatan nilai tambah yang komprehensif.
Produk utama Syarikat adalah:
1, USB luar grafik, melalui luaran USB paparan skrin boleh displaydifferent desktop tugas (USB VGA, USB HDMI/DVI);
2 Kad tangkap video (luar kotak video koleksi USB, Kad tangkap 7130, PCI PCI-E data pengambilan Kad, SDI HD koleksi kad pengambilalihan HD HDMI / Android percuma pemacu USB pengambilan Kad, penstriman media data pengambilan Kad);
3, HDMI video converter (HDMI AV, warna y PR PB HDMI, VGA HDMI, HDMIVGA, HDMI AV);
4, Video LOMBONG pengekod (pengekod video Hdmi, SDI pengekod video, VGA Video pengekod);
5, video converter (Video: PC komputer TV, AV atau BNC untuk VGA, DVI untuk VGA, VGA ke penukaran DVI);
6, HDMI isyarat audio dan video penukar dan dispenser siri.
Fokus syarikat kami terhadap kualiti produk, untuk mengejar teknologi sampai di acme kesempurnaan, semangat mula-mula, pengguna tertinggi objektif kualiti, kami akan seperti dahulu, usaha diperolehi, produk-produk kelas pertama, Hotel yang hairan dengan pelanggan baru dan lama bersama-sama berganding bahu, memberi sumbangan kepada kawasan tangkapan dan pengekod Global Video.